top of page

Slow agenda

Kids

Yogalessen voor kids vanaf 5 jaar

kinderyoga Heidi Petré
IMG_4915.jpg


op woensdag 24/4, 8/5, 15/5, 22/5, 5/6, 12/6 en 26/6

12€/kind/les 
prijs inclusief gezonde snack, thee en knutselmateriaal 
max. 10 kids


Belangrijk: de les gaat door onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen


Locatie: De Puzzel Haacht (Werchtersesteenweg 38 - 3150 Haacht - er is een ruime parking aan de school - de ingang voor de yogales is langs de hoofdingang aan de trap

Inschrijven kan hier (Maak eerst je Momoyoga-account aan en dan kan je een les aankopen en vervolgens inschrijven. Laat me zeker weten als je hulp nodig hebt met het maken van je account)

Chill Zomerkamp 2024

kinderyoga Heidi Petré
F916E3FF-9BB0-43F0-9B53-33D0AE4A1E3C_edited.jpg
IMG_9474.JPG



Voor kids vanaf 5 jaar tot 13 jaar
 

Een weekje zomerse ontspanning, creativiteit, verhalen, yoga, wandelen, ontprikkelen en vooral genieten op ritme van de rust.

 

Elke ochtend starten we met kinderyoga. Daarna knutselen we, lezen we verhalen en boeken, gaan we wandelen in de Haachtse natuur of spelen we op de groene speelplaats van De Puzzel. Tussendoor eten we een stukje fruit of een gezonde snack. We eindigen de dag steeds met een ontspannende kinderyoga-sessie.

 

Je kind komt na een week naar huis met een rugzakje tips en tools om thuis mee aan de slag te gaan voor meer ontspanning en ontprikkeling op kindermaat. 

 

Wanneer:

Zomervakantie 2024 - 15 juli t.e.m. 19 juli

Elke dag van 9u tot 16u (opvang vanaf 8u30 - tot 17u30 = 5€ extra/kind)

Waar: 
Basisschool De Puzzel - Werchtersesteenweg 38, 3150 Haacht (er is een ruime parking aan de school - de ingang voor het kampje is langs de grote poort aan het ronde punt)

 

Kostprijs: 150€/kind

Inbegrepen:

  • knutselmateriaal (we maken veel attributen die we gebruiken voor ademhalingsoefeningen en yoga en waar je achteraf thuis mee aan de slag kan)

  • gebruik materiaal (alles is ter plekke aanwezig dus je hoeft geen matje of deken mee te geven maar je mag uiteraard je eigen materiaal voorzien als je dat verkiest)

  • fruit en rijstwafels voor de snackmomenten (geef best zelf een snack mee als je kind dit niet lust)

  • 'Vosjes'-thee en water

  • aandenken aan het kampje met yogatips voor thuis 

 

Meenemen:

  • fluovestje en goede stapschoenen  voor de wandelingen

  • lunch en waterfles (kan je ter plekke bijvullen)

  • we zullen veel buiten zijn, dus geef zeker zonnecrème mee en een pet/hoedje

  • voorzie zelf snacks indien je kind geen fruit of rijstwafel lust


Belangrijk: dit kamp gaat door onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen

Inschrijven kan hier (Maak eerst je Momoyoga-account aan en vervolgens kan je inschrijven en betalen door te klikken op maandag 15 juli. Laat me zeker weten als je hulp nodig hebt.)

IMG_7603.JPG

De Kleine Adem

 
Een workshop voor ouders en kinderen over hoe je yoga en adem-oefeningen kan gebruiken bij oa. buikpijn, hooggevoeligheid, ...  Meer informatie over mijn persoonlijke ervaring rond buikpijn en HSP bij kinderen kan je hier lezen. 
 
VANAF APRIL 2024 - DATA VOLGEN NOG

MoonTime

50A48C7C-7AE3-40D4-AB65-BE5A9C4B05CE.jpg

Meisjes kijken vaak op tegen hun eerste menstruatie. Bang dat het op school gebeurt of net tijdens de dansles. Tijdens deze 'workshop' proberen we die angsten weg te nemen. Niet door veel technische of saaie uitleg maar eerder door er gewoon openlijk met mekaar over te praten. Vrouwen die hun ervaring over hun menstruatie delen met meisjes. Over rituelen om die eerste bloeding te vieren. Over mooie en handige hulpmiddelen zoals yoga en de ademhaling  om de ongemakken te verzachten. Over hormonen en emoties tijdens je cyclus. We reiken je handvaten aan om zelf (samen met vriendinnen of je ouders) van je eerste menstruatie iets moois te maken. We baseren ons hiervoor op een wondermooi boekje voor tienermeisjes ('Reiken naar de maan' van Lucy H. Pearce) en stellen ook onze eigen 'period kit' samen. Om het nog gezelliger de maken, krijg je tussendoor een lekker gezond sapje of thee en een kleine snack.  
Deze workshop is voor meisjes samen met hun mama of papa, samen met een vriendin of met iemand anders die je nauw aan het hart ligt.  Maar ook als je liever alleen komt, ben je meer dan welkom.

 

VOORLOPIG GEEN NIEUWE DATA

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van de komende workshops?

Stuur me dan een bericht via mail (heidi@llou.be) of via het contactformulier en dan voeg ik je toe aan de mailinglist.  

Je gegevens zijn uiteraard privé en zullen niet gebruikt worden voor andere doeleinden of doorgegeven worden aan derden.

inschrijven voor lessen en workshops

bottom of page