top of page

Slow agenda

Kids

kinderyoga Heidi Petré
IMG_4915.jpg

yoga voor kids van 5 tot 12 jaar

DATA 2024 VOLGEN SNEL!

wekelijks op woensdag 

max. 10 kids/groep
100€ voor een reeks van 10 lessen (5€ korting op de reeks bij inschrijving van 2e kind van zelfde gezin)
Prijs inclusief gezonde snack, thee, knutselmateriaal en yoga heen-en-weer boekje (met alle info over wat we in de les doen)
Belangrijk: de les gaat door onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen

Locatie: De Puzzel Haacht (Werchtersesteenweg 38 - 3150 Haacht)
meer info of inschrijven kan hier

kinderyoga Heidi Petré
F916E3FF-9BB0-43F0-9B53-33D0AE4A1E3C_edited.jpg
IMG_9474.JPG

Chill HerfstkampVoor kids tussen 5 en 12 jaar

Vier dagen heerlijk ontspannen en genieten in een groene, rustige & huiselijke omgeving.
Elke ochtend starten we met een uurtje kinderyoga (wil je weten wat we allemaal doen tijdens een kinderyoga-sessie? Neem dan zeker hier een kijkje). Daarna knutselen we, lezen we verhalen en boeken, gaan we wandelen of spelen we in de heerlijk mooie natuur van Haacht. Tussendoor eten we een stukje fruit of een gezonde snack.
Het Chill Herfstkamp is even ontprikkelen door yoga, relaxatie, verhalen en creativiteit.

Tip: in het kinderboek 'Het Grote Rustboek voor Kleine Mensjes' vind je tal van inspiratie en tips om thuis zelf aan de slag te gaan met yoga en relaxatie op kindermaat.


Wanneer: Herfstvakantie 2023: 30/10, 31/10, 2/11 en 3/11 (niet op woensdag 1/11)
Waar: Scharent - 3150 Haacht
Prijs: 175€  (10 korting bij inschrijving van 2e kind van zelfde gezin)
Prijs inclusief gezonde snacks, drank en materialen 
Belangrijk: dit kamp gaat door onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen

Inschrijven kan hier (maak eerst je account aan en dan kan je inschrijven voor dit kamp als je maandag 30/10 selecteert in de agenda-laat me zeker weten als je hulp nodig hebt met het maken van je account)

IMG_7603.JPG

MoonTime

Meisjes kijken vaak op tegen hun eerste menstruatie. Bang dat het op school gebeurt of net tijdens de dansles. Tijdens deze 'workshop' proberen we die angsten weg te nemen. Niet door veel technische of saaie uitleg maar eerder door er gewoon openlijk met mekaar over te praten. Vrouwen die hun ervaring over hun menstruatie delen met meisjes. Over rituelen om die eerste bloeding te vieren. Over mooie en handige hulpmiddelen zoals yoga en de ademhaling  om de ongemakken te verzachten. Over hormonen en emoties tijdens je cyclus. We reiken je handvaten aan om zelf (samen met vriendinnen of je ouders) van je eerste menstruatie iets moois te maken. We baseren ons hiervoor op een wondermooi boekje voor tienermeisjes ('Reiken naar de maan' van Lucy H. Pearce) en stellen ook onze eigen 'period kit' samen. Om het nog gezelliger de maken, krijg je tussendoor een lekker gezond sapje of thee en een kleine snack.  
Deze workshop is voor meisjes samen met hun mama of papa, samen met een vriendin of met iemand anders die je nauw aan het hart ligt.  Maar ook als je liever alleen komt, ben je meer dan welkom.

 

VOORLOPIG GEEN NIEUWE DATA

50A48C7C-7AE3-40D4-AB65-BE5A9C4B05CE.jpg

De Kleine Adem

 

Een workshop voor ouders en kinderen over hoe je yoga en adem-oefeningen kan gebruiken bij oa. buikpijn, hooggevoeligheid, ...  Meer informatie over mijn persoonlijke ervaring rond buikpijn en HSP bij kinderen kan je hier lezen. 

 

VOORLOPIG GEEN NIEUWE DATA

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van de komende workshops?

Stuur me dan een bericht via mail (heidi@llou.be) of via het contactformulier en dan voeg ik je toe aan de mailinglist.  

Je gegevens zijn uiteraard privé en zullen niet gebruikt worden voor andere doeleinden of doorgegeven worden aan derden.

inschrijven voor lessen en workshops

bottom of page