top of page
kinderyoga Heidi Petré

Yoga geeft me handvaten in de opvoeding van mijn kids, op elk vlak. 

En diezelfde handvaten gebruik ik ook als ik les geef aan andere kids.

Ik geef yoga aan kids in groep maar ook 1 op 1, net zoals bij volwassenen. Want soms vinden kids het leuker om alleen (of met zus of broer) aan de slag te gaan.

Een reeks kinderyoga bekijk ik als een soort van traject dat een kind doorloopt.

Het doel is om talenten en krachten in kids naar boven te halen en hen tools aan te reiken waar ze thuis zelf mee aan de slag kunnen gaan. Elke les bouwen we verder op en op het einde van een reeks heeft je kind kunnen kennismaken met elk onderdeel van yoga.  

De lessen zijn bedoeld om kids tot rust te brengen, hen te laten bewegen door spel en tegelijk ook wat yogische levenswijsheid mee te geven, vanuit hun eigen leefwereld.  In elke les zit een creatief luik, er is altijd wel iets dat we samen creëren: een verhaal schrijven, een mala maken, relaxspray maken, je eigen krachtsteen maken, ...

Een voorbeeld van een lesje kinderyoga vind je hier

Data en locaties van de lessen vind je hier.

Soms organiseer ik ook kleinschalige chill-kampjes, in ons huisje in de groene natuur van Haacht.  Meer info over de kampjes kan je hier vinden.

Ik geef ook voorlees- of yogasessies in scholen, bibliotheken, boekhandels, praktijken.  Meer informatie kan je hier vinden.

 

 

 

bottom of page