Slow agenda

Volwassenen

Yin Yoga

87D779B8-7DD9-40F1-B2FF-27349D5A4E85.jpg

Yin yoga is een rustige en lichte vorm van yoga die voor iedereen toegankelijk is en geen enkele ervaring vereist. Geen inspanning of complexe asana's maar simpele houdingen waar we gedurende enkele minuten in blijven zitten of liggen. Op die manier neem je de tijd om naar je lichaam te luisteren en te voelen tot diep in je bindweefsels, daar waar eventueel blokkades zitten.

Elke maandagavond 20u-21u30

Locatie: Schopboshoeve (Grensstraat 36, 2580 Grasheide) 

inschrijven kan hier (maak eerst je account aan en dan kan je lessen reserveren-laat me zeker weten als je hulp nodig hebt met het maken van je account)

Tijdens de zomermaanden openlucht-yoga bij Imaginair

Locatie: Imaginair (Dijledonk), Oude Keerbergsebaan 8 in 2820 Rijmenam

Ochtendyogasessies: 4/7, 25/7, 8/8 en 15/8. Telkens van 9u30 tot 10u45

Aansluitend kan je brunchen bij Imaginair met korting voor elke deelnemende yogi. 

Avondyogasessies: 7/7 en 14/7 van 19u30 tot 20u45

inschrijven en meer info (maak eerst je account aan en dan kan je lessen reserveren-laat me zeker weten als je hulp nodig hebt met het maken van je account)

a2.jpg

 

Niet iedereen denkt er hetzelfde over, maar de maan heeft misschien meer invloed op je dan je weet. Ze beïnvloedt de zeeën en oceanen, dus waarom zou ze dan ook geen invloed hebben op ons? Wij bestaan immers voor 70% uit water.

 

Elke volle maan heeft zijn eigen specifieke energie en thema: bezinning, relaties, loslaten, plannen maken, bescherming...,   Je bent dan misschien wat onrustiger, of je slaapt slecht of bent emotioneler dan anders.

 

Een MaanMagie avond staat volledig in teken van de Volle Maan energie van dat moment.  We volgen het ritme van de maan en dus ook van de natuur:

 

- we starten met een maanmeditatie (naar binnen keren en bezinnen)

- we doen samen yin yoga die je lichaam en organen ondersteunt en je hoofd tot rust brengt

- we eindigen met een ritueel voor volle maan en de maangroet

- we drinken samen een lekker tasje Moon Milk. Uiteraard :-)

21/9, 4/11 (Nieuwe Maan) en 18/12

meer info of inschrijven kan hier (maak eerst je account aan en dan kan je lessen reserveren-laat me zeker weten als je hulp nodig hebt met het maken van je account)

MaanMagie

1d.jpg


Tijdens Yin yoga vertelt jouw lichaam je een verhaal. Als je goed luistert, dan kom je heel erg veel te weten. Waar liggen jouw grenzen? Welk stuk van je lijf biedt weerstand? Waarom gaat je linkerzijde vlotter dan je rechterzijde?
Elke lichamelijk gevoel heeft ook vaak een emotionele oorzaak. Je lichaam zegt je waar je nog werk voor de boeg aan hebt op mentaal vlak. Tijdens een yin yoga sessie vragen we je om te luisteren naar je lijf. Om zelf te voelen en er over na te denken. Heidi geeft je de handvaten, door middel van zachte yin houdingen, en helpt je zo om antwoorden te zoeken op die vragen. Maar soms heb je ook een extra paar voelsprieten nodig. Iemand die door middel van zachte aanraking tijdens je yogahouding, je helpt door te voelen en te zoeken naar verklaringen. Vanessa Vanhoegaerden (Schopboshoeve) doet dat met behulp van craniosacraal lichaamswerk en vertelt je achteraf ook persoonlijk haar inzichten.

Deep Yin Touch helpt je in jouw proces, welk dat ook mag zijn. Bekijk het als een handleiding van je lichaam en geest.
10/9 en 29/10 
20u tot 21u30
meer info of inschrijven kan hier (maak eerst je account aan en dan kan je lessen reserveren-laat me zeker weten als je hulp nodig hebt met het maken van je account)

Deep Yin Touch

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van de komende workshops?

Stuur me dan een bericht via mail (heidi@llou.be) of via het contactformulier en dan voeg ik je toe aan de mailinglist.  

Je gegevens zijn uiteraard privé en zullen niet gebruikt worden voor andere doeleinden of doorgegeven worden aan derden.

inschrijven voor lessen en workshops