top of page

Slow agenda

Volwassenen

Yin Yoga

87D779B8-7DD9-40F1-B2FF-27349D5A4E85.jpg

Yin yoga is een rustige en lichte vorm van yoga die voor iedereen toegankelijk is en geen enkele ervaring vereist. Geen inspanning of complexe asana's maar simpele houdingen waar we gedurende enkele minuten in blijven zitten of liggen. Op die manier neem je de tijd om naar je lichaam te luisteren en te voelen tot diep in je bindweefsel, daar waar eventueel blokkades zitten.

Elke maandagavond 20u-21u30

Locatie: Schopboshoeve (Grensstraat 36, 2580 Grasheide) 

inschrijven kan hier (maak eerst je account aan en dan kan je lessen reserveren-laat me zeker weten als je hulp nodig hebt met het maken van je account)

Hatha Yoga

1196F677-2FF7-4027-8685-0F8FFAF7D792.jpg
a2.jpg

 

Niet iedereen denkt er hetzelfde over, maar de maan heeft misschien meer invloed op je dan je weet. Ze beïnvloedt de zeeën en oceanen, dus waarom zou ze dan ook geen invloed hebben op ons? Wij bestaan immers voor 70% uit water.

 

Elke volle (of nieuwe) maan heeft zijn eigen specifieke energie en thema: bezinning, relaties, loslaten, plannen maken, bescherming...,  

Een MoonFlow (maanmagie) avond staat volledig in teken van de maanenergie van dat moment.  We volgen het ritme van de maan en dus ook van de natuur:

 

- we starten met een maanmeditatie (naar binnen keren en bezinnen)

- we doen samen yin yoga die je lichaam ondersteunt en je hoofd tot rust brengt

- we eindigen met een ritueel voor volle maan en soms ook de maangroet

- we drinken samen een lekker tasje Moon Milk. Uiteraard :-)

9/9 in Schopboshoeve (Grensstraat 36, 2580 Grasheide)

20u tot 22u

meer info of inschrijven kan hier (maak eerst je account aan en dan kan je lessen reserveren-laat me zeker weten als je hulp nodig hebt met het maken van je account)

MoonFlow

Hatha Yoga is een dynamische vorm van yoga met verschillende houdingen, ademhalingsoefeningen en relaxatie. Dit zijn lessen voor beginners, er worden telkens aanpassingen aangereikt voor alle houdingen die we doen.

Voorlopig geen nieuwe lessen op de agenda.

1d.jpg


Tijdens Yin yoga vertelt jouw lichaam je een verhaal. Als je goed luistert, dan kom je heel erg veel te weten. Waar liggen jouw grenzen? Welk stuk van je lijf biedt weerstand? Waarom gaat je linkerzijde vlotter dan je rechterzijde?
Elke lichamelijk gevoel heeft ook vaak een emotionele oorzaak. Je lichaam zegt je waar je nog werk voor de boeg aan hebt op mentaal vlak. Tijdens een yin yoga sessie vragen we je om te luisteren naar je lijf. Om zelf te voelen en er over na te denken. Heidi geeft je de handvaten, door middel van zachte yin houdingen, en helpt je zo om antwoorden te zoeken op die vragen. Maar soms heb je ook een extra paar voelsprieten nodig. Iemand die door middel van zachte aanraking tijdens je yogahouding, je helpt door te voelen en te zoeken naar verklaringen. Vanessa Vanhoegaerden (Schopboshoeve) doet dat met behulp van craniosacraal lichaamswerk en vertelt je achteraf ook persoonlijk haar inzichten.

Deep Yin Touch helpt je in jouw proces, welk dat ook mag zijn. Bekijk het als een handleiding van je lichaam en geest.
28/1, 25/2 en 22/4 - 10u tot 11u30

23/3 - 19u30 tot 21u
meer info of inschrijven kan hier (maak eerst je account aan en dan kan je lessen reserveren-laat me zeker weten als je hulp nodig hebt met het maken van je account)

Deep Yin Touch

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van de komende workshops?

Stuur me dan een bericht via mail (heidi@llou.be) of via het contactformulier en dan voeg ik je toe aan de mailinglist.  

Je gegevens zijn uiteraard privé en zullen niet gebruikt worden voor andere doeleinden of doorgegeven worden aan derden.

inschrijven voor lessen en workshops

bottom of page